Wij bij deurmat-zaak.nl zijn natuurlijk de specialist als het gaat om deurmatten. Op onze webshop bieden wij tientallen verschillende soorten deurmatten aan en elk heeft ook weer een verschillende functie. In dit artikel ga ik u daar wat meer over vertellen.

Droogloopmatten

Een droogloopmat is ervoor bedoeld om de zolen van je schoenen te drogen. Je legt hem binnenshuis bij de voordeur neer, dan wanneer je thuiskomt, kun je gemakkelijk je schoenen droog vegen waardoor je geen natte en vieze vlekken achterlaat je in huis. Zorg er wel voor dat u hem niet buiten neerlegt, want dan verliest hij namelijk zijn drogende werking.

Ecomatten

Eco uit ecomatten staat voor ecologisch. Want onze ecomatten zijn namelijk milieubewust, deze zijn namelijk gemaakt van gerecyclede autobanden. De ecomatten zijn perfect voor het creëren van een spectaculaire entree bij uw voordeur.

Kokosmatten

Wil je al je vuil uit het profiel van de schoen trekken? Neem dan een kokosmat, deze is perfect voor het verwijderen van vuil uit het profiel van jouw schoen. De kokosmatten hebben namelijk harde haren, loopt niet echt comfortabel met blote voeten maar wel erg effectief.

Naaldviltmatten

Een naaldviltmat bestaat uit een stukje wol, dat stukje wol is weer doorgeprikt met een naald. Onze naaldviltmatten zijn erg geschikt voor frequent loopverkeer. En met onze matten kunt u gemakkelijk uw schoenen vegen.

Rubbermatten

Een rubberenmat is eigenlijk de baas als het gaat om deurmatten. Het is namelijk de meest voorkomende deurmat. Dat komt door dat ze een open structuur hebben, waardoor al het vocht en vuil gemakkelijk uit uw deurmat zal verdwijnen.

Schoonloopmatten

De meeste van onze schoonloopmatten zijn gemaakt van nylon en polyamide. Een schoonloopmat is ideaal in combinatie met een rubberenmat. Als je de rubberenmat voor buiten gebruikt, deze voor de deur neerlegt en dan leg je binnen bij de voordeur de schoonloopmat neer, dan loop je bij de schoonloopmat de laatste viezigheid van uw schoenen eraf. Wat een schoonloopmat ook ideaal maakt is dat je ze kan wassen. Daardoor blijven ze langer mooi en gaan ze langer mee.

Spaghettimatten

Als laatste hebben we onze spaghettimat, die gemaakt is van kunststof. Deze deurmatten hebben een open structuur. Waardoor het vuil en vocht direct weg zal lopen uit de mat. Ook doordat deze deurmatten een spaghetti structuur hebben, zullen ze al het vuil onder uw profiel van uw schoen wegschrapen. Het laatste voordeel dat een spaghettimat is, is dat hij bestendig is tegen regen. Omdat hij is gemaakt van kunststof.

    05-02-2018 00:00