De afgelopen weken lijken de schoenen van de gemiddelde Nederlander wel wat viezer te zijn. Wij krijgen nu namelijk erg vaak de aanvraag of het ook mogelijk is om onze deurmatten op eigen maten bij te snijden. Voor de meeste kunnen wij wel een geschikte oplossing bieden, maar deurmatten worden voorlopig niet geleverd op custom maten voor dezelfde prijs.

De welbekende vraag

Veel mensen vragen zich af als ze een schoonloop mat of een kokosmat bestellen of het dan ook mogelijk is dat wij deze voor hun bijsnijden.  Wij zeggen dan dat wij de matten niet zelf bijsnijden, maar dat er wel een aantal opties zijn waar de klant eventueel interesse in heeft. Als eerst kan de  klant zelf een deurmat bestellen in een grotere maat dan die standaard op de site staat. Dit kan je doen door op het product te klikken en dan rechtsboven in je scherm de maat te selecteren. Dan gaat de prijs een stukje omhoog en dan krijg je een grotere maat. Deze maat kan je niet helemaal customizen, maar je kan wel een grotere maat bestellen en deze zelf bij bestellen.

Welke varianten zijn er?

Er zijn heel veel deurmatten die de deurmat-zaak.nl aanbiedt. Van schoonloopmatten tot rubbermatten hebben wij alles. De meeste deurmatten kan je zelf de maat van selecteren en dit maakt het makkelijker om een deurmat te vinden die bij jouw past. Verder heeft de rubbermat minder ruime mogelijkheden om hem op je persoonlijke smaak aan te passen. Deze deurmatten zijn maar in één maat te verkrijgen. Als je problemen hebt om een rubberen deurmat te vinden die perfect bij jou past raden wij aan om te kijken of je bepaalde deurmatten kan combineren zodat het wel perfect past.

Deurmatten kopen met bijzondere maten

Kortom is het helemaal geen probleem voor ons om deurmatten te leveren voor moeilijke maten. Als je een deurmat wilt die een precieze maat moet hebben raden wij twee opties over het algemeen aan. De eerste mogelijkheid om een succesvolle deurmat aankoop te plaatsen is om een grotere mat bij te snijden en de tweede mogelijkheid is om bijvoorbeeld rubberen deurmatten te combineren tot een passende maat.

    29-01-2016 00:00